Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@08:09:19 GMT

پیکر حُر شهدای مدافع حرم در وطن آرمید

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۴۴۹۰

پیکر حُر شهدای مدافع حرم در وطن آرمید

مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر حُر شهدای مدافع حرم شهید «مجید قربانخانی» امروز جمعه در محله یافت‌آباد تهران با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد.

صبح جمعه مسیر چهار راه یافت آباد به گلزار شهدای این منطقه مملو از هزاران تهرانی ای بود که برای وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم قربانخانی آمده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقشار مختلف مردم از جمله بسیجیان، دانشجویان و روحانیت از جمله حاضران در این مراسم بودند.
پیکر مطهر این شهید سعید پس از تشییع از سوی عاشقان ولایت و شهادت که شعار این گل پرپر از کجا آمده از سفر کرب و بلا آمده، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست و خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست سر می دادند در خاک گلزار شهدای یافت آباد آرمید.

خاطرنشان می شود مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «مجید قربانخانی» همچنین صبح روز چهارشنبه (4 اردیبهشت) به درخواست مادرش با حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی و مراسم وداع با این شهید والامقام دیروز (پنجشنبه) در معراج شهدای تهران برگزار شد.

شهید مجید قربانخانی، معروف به حُر شهدای مدافع حرم، تنها پسر خانواده در 30 مرداد ماه 1369 در تهران به دنیا آمد و در 21 دی 1394 در منطقه خان‌طومان کشور سوریه به شهادت رسید و پیکرش پس از سه سال کشف و شناسایی شد.
شهید مجید قربانخانی از شهدای مدافع حرمی است که هر کسی داستان شهادتش را می‌شنود، بدون شک این جمله به ذهنش می‌رسد که او انتخاب شد.

این شهید تا قبل از رفتن به سوریه هرگز تصور نمی‌کرد روزی شهید مدافع‌حرم شود و به طور ناگهانی متحول شد و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد؛ تحولی که او را به جنگ با نیروهای تکفیری برد و شجاعانه پا به پای همرزمانش جنگید و به مقام رفیع شهادت نائل آمد که به همین منظور این شهید به حر شهدای مدافع حرم معروف شد.

در خاطره ای در مورد این شهید نقل شده است: «یکی از دوستان مجید یک‌ شب او را به هیئت خودشان ‌برد که اتفاقاً خودش در آنجا مداح بود، بعد آنجا در مورد مدافعان حرم و ناامنی‌های سوریه و حرم حضرت زینب (س) می‌خوانند و مجید آن‌قدر سینه می‌زند و گریه می‌کند که حالش بد می‌شود.
وقتی بالای سرش می‌روند، می‌گوید: «مگر من مرده‌ام که حرم حضرت زینب(س) در خطر باشد؛ من هر طور شده می‌روم.

از همان شب تصمیم می‌گیرد که برود و در 21 دیماه سال 94 به همراه همرزمانش همچون شهید مصطفی چگینی، شهید مرتضی کریمی و شهید محمد آژند در خان طومان سوریه به فیض شهادت نائل می شوند.

در فرازی از وصیتنامه این شهید آمده است: صحبتم با حضرت امام خامنه ای است؛ آقا جان اگر صدبار دگر متولد شدم برای اسلام و مسلمین جان می‌دهم./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: به تازگی هویت هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس مشخص شده که از این هشت شهید، هفت شهید گمنام در فارس به خاک سپرده شده بودند که نام این شهدا به سپاه استان‌های مربوطه اعلام شده است.

رییس امور ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان اینکه هویت این شهدا از طریق تطبیق دی ان ای آنها با خانواده‌شان مشخص شده خاطرنشان کرد: دو شهید از این شهدا مربوط به استان کرمان است که یکی از آنها در گلزار شهدای مرودشت و دیگری در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم بیان کرد: پیکر دو شهید دیگری که در دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده‌اند نیز مربوط به خانواده‌هایی در استان‌های تهران و زنجان است.

وی افزود: پیکر شهید مدفون در سپیدان مربوط به خانواده‌ای از قم و پیکر شهید مدفون در جهرم نیز مربوط به خانواده‌ای در تهران است و یک شهید دیگر مربوط به استان گلستان بوده که در شیراز دفن شده است که پیکر این شهدا از سال ۱۳۸۴ در استان فارس خاکسپاری شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در ادامه گفت: سال گذشته از ۱۱۳ شهید گمنام و مفقودالاثر مدفون در فارس نمونه دی ان ای گرفته شد و فرایند تشخیص هویت جهت تطبیق دی ان‌ای این شهدا با دی ان‌ای گرفته شده از خانواده‌های آنها همچنان ادامه دارد.

رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس گفت: در جمع شهدای تازه تفحص شده، هویت شهید سید علاءالدین اسدپور اهل یکی از روستاهای شهرستان زرقان نیز که بیست و سوم خردادماه هزار و سیصد و شصت و هفت در تک شلمچه به شهادت رسیده از طریق پلاک وی مشخص شده و پیکر وی همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است.

وی افزود: پیکر این شهید گرانقدر ساعت هفت صبح فردا چهارشنبه وارد شیراز خواهد شد و روز شنبه ۱۵ اردیبهشت هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم شهیدپرور استان فارس تشییع خواهد شد.

کد خبر 6092917

دیگر خبرها

  • شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
  • دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • شناسایی پیکر شهید عزیزپور محمدی پس از ۴۰ سال
  • پیکر شهید عباس رمضانی پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • پیکر مطهر شهید عشیری لیوسی؛ پس از ۴۰ سال کشف و شناسایی شد
  • شناسایی پیکر مطهر دو شهید جاویدالاثر خوزستان پس از ۴٠ سال
  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد