Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@04:25:50 GMT

اصفهان| روایتی خواندنی از زندگی شهید مدافع حرم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۷۳۰۰

اصفهان| روایتی خواندنی از زندگی شهید مدافع حرم

مدیر انتشارات دارخوین گفت: کتاب "مجید بربری" درباره زندگینامه شهید مجید قربانخانی از شهدای دهه هفتادی تهران است که با شنیدن اخبار جنگ و داعش زندگی‌اش دگرگون و برای دفاع از حرم به سوریه اعزام می‌شود. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳ استانها اصفهان نظرات

جانمراد احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، پیرامون انتشار کتاب «مجید بربری» به عنوان یکی از پرفروش‌ترین کتب زندگینامه مدافعان حرم اظهار داشت: کتاب «مجید بربری» مربوط به زندگی شهید مجید قربانخانی از شهدای مدافع حرم تهرانی است که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شهید دهه هفتادی است و زندگی دو وجهی دارد که بخشی از آن مربوط به قبل از اعزام به سوریه و به نوعی بخش خاکستری زندگی‌اش و بخش دیگر آن شامل تحول درونی و اعزام ایشان به سوریه است.

مدیر نشر دارخوین تصریح کرد: شهید قربانخانی تا 2 سال قبل از اعزام به سوریه قهوه‌خانه‌ای در تهران داشت و چندان در حال و هوای مسائل مذهبی نبود اما در سفری که به کربلا داشت به گفته خودش از امام حسین(ع) می‌خواهد که او را آدم کند و همانجا توبه کرده و به تهران بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: این شهید بعد از سفر کربلا هم مجدد در قهوه‌خانه خود مشغول به‌کار بود و همانجا در ارتباطاتی که با برخی افراد پیدا کرده بود، صحبت‌هایی از وضعیت سوریه و جنگ و داعش می‌‌شنود.

احمدی با اشاره به نحوه جذب شهید قربانخانی برای اعزام به سوریه گفت: زمانی که شهید قربانخانی متوجه اهانت داعشیان به حرم حضرت زینب(س) می‌شود با همان حال داش مشتی خودش غیرتی شده و از آنجا جرقه‌ای درونش می‌خورد و پیگیر مسائل اعزام به سوریه می‌شود.

وی افزود: شهید قربانخانی تک فرزند بودند و مادرشان در ابتدا اجازه اعزام نمی‌دادند اما پس از اصرارهای مداوم بالاخره مادرشان اجازه اعزام را می‌دهند.

مدیر نشر دارخوین از وجود خالکوبی روی بدن شهید ویژگی‌های جسمانی شهید قربانخانی که سبب تمایز ایشان از دیگر شهدای مدافع حرم شده بود نام برد و گفت: وجود این خالکوبی‌ها روی بدن شهید سبب نگرانی او قبل از اعزام به سوریه شده بود که مبادا شهید شود و این خالکوبی‌ها روی بدنش باقی بماند و در این رابطه با فرمانده خود نیز صحبت و ابراز نگرانی کرده بود.

وی افزود: شهید قربانخانی از شهدای عملیات خانطومان است که در آن عملیات شهید و مفقودالاثر می‌شود و هنوز هم پیکرش باز نگشته و شاید یکی از حکمت‌های مفقودالاثر شدن پیکر ایشان همین نگرانی‌های شهید برای خالکوبی‌هایش باشد.

احمدی با بیان اینکه این کتاب در گذشته با نام «پناه حرم» به چاپ رسیده بود، تصریح کرد: در چاپ دوم کتاب با ویرایش‌ متفاوت و اسم «مجید بربری» روانه بازار نشر شد، این کاتب توانست در مدت کوتاهی به چاپ بعدی برسد و بسیار مورد استقبال خوانندگان قرار گرفت.

وی با اشاره به علت انتخاب این نام برای کتاب گفت: ایشان در همان زمان قهوه‌خانه داری خود در محله همیشه با پول‌های تو جیبی و درآمدش از نانوایی محله‌شان برای افراد فقیر محله نان بربری می‌خریده و در محله یافت آباد به نام مجید بربری معروف شده بود برای همین برای چاپ دوم کتاب از اسم «مجید بربری» برای آن استفاده شد.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درگیری بیش از اندازه همه انسان‌ها به فضای مجازی و کمرنگ شدن ارتباطات میان فردی در جوامع مختلف از آن دست مسائلی است که در سالیان اخیر توجه بسیاری از تحلیلگران و جامعه‌شناسان را به خود جلب کرده است. از طرفی بسیاری از هنرمندان و نویسندگان نیز از این شرایط استفاده کرده و سوژه اصلی آثار هنری و ادبی‌شان را به مواجهه با این فضای جدید اختصاص داده‌اند. 

در سینما و ادبیات کشورمان نیز هستند هنرمندانی که به این مسئله توجه نشان دادند و آثاری را مرتبط با این فضا تولید کرده‌اند. یکی از جدیدترین آثار این ژانر در زمینه داستان‌نویسی کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» است، اثری در ژانر اجتماعی و مفهومی که ۱۰۶ صفحه دارد و انتشارات سیب کال در خوزستان آن را منتشر کرده است. 

این کتاب را مصطفی عظیمی‌فر به رشته تحریر درآورده است و داستان کلی آن در رابطه با یک نویسنده است که تصمیم می‌گیرد یک روز کامل از زندگی را بصورت تحلیلی و نگاه عمیق به محیط پیرامون و جامعه سپری کند. او از ابتدای صبح تا اواخر شب به این سبک از زندگی ادامه می‌دهد. عظیمی فر در این کتاب توانسته از دل  کارهای روزمره زندگی مفهومات و پیام‌های مفیدی را بیرون بکشد. به بهانه انتشار این کتاب گفت‌وگویی با نویسنده آن ترتیب داده‌ایم. 

عظیمی‌فر در رابطه با ایده اصلی که باعث نگارش کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» شد، گفت:  با توجه به فراگیر شدن دنیای مجازی و پیشرفت تکنولوژی احساس کردم آدم‌ها کمتر از گذشته‌ ( قبل از همه‌گیر شدن فضای مجازی) رای به با خود بودن و دوستی عمیق با خود می‌دهند. از این رو تصمیم گرفتم کتابی بنویسم که بتواند مخاطب را دعوت به با خود بودن و وقت گذاشتن بیشتر برای خود درونی دعوت کند.

وی در مورد چالش‌های مربوط به نوشتن کتابی با این ایده خاص هم عنوان کرد: در طول یک سالی که برای نوشتن این کتاب وقت گذاشتم با توجه به سبک کتاب مجبور بودم ارتباط‌ عمیق‌تری با خود برقرار کنم. از این رو مجبور بودم بیشتر در محیط پیرامون شنونده باشم. فرقی هم نمی‌کرد این شنیدن شامل شنیدن صحبت‌های آدم‌ها باشد یا حتی گوش دادن به صدای یک رودخانه، به هر حال برای  بهتر شدن کار باید هر چه بیشتر شنونده باشم. این سبک زندگی در طول یک سال برای من سختی‌های زیادی داشت اما خب نتیجه کار باعث شده تا خستگی از تن من تا حدودی خارج شود.

نویسنده این کتاب با اشاره به جزئیات این اثر درخصوص سخت‌ترین بخش نوشتن کتابش هم اظهار کرد: با توجه به اینکه کتاب در قالب یک داستان بلند یک پارچه طراحی شده، فکر می‌کنم مرتبط ساختن مفاهیم و موضوعات مختلف در قالب یک خط داستانی مستقیم سخت‌ترین کار هنگام نوشتن کتاب بوده است.

عظیمی‌فر در پایان سخنانش در خصوص حسی که کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در مخاطب ایجاد می‌کند نیز گفت: فکر می‌کنم مخاطب پس از مطالعه کتاب به این موضوع فکر کند که چقدر در انجام کارهای معمول روزمره فلسفه و مفهوم نهفته است و شاید خود نیز تا حدودی به این سبک از زندگی روی بیاورد و برای او جذاب باشد.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است: 

آنقدر غرق فکر کردن هستم که متوجه نمی‌شوم چه زمانی کنار اجاق گاز رسیده‌ام. آرام آن را خاموش می‌کنم و دوباره راهی نانوایی می‌شوم. در کودکی مسیر خانه تا نانوایی بسیار دور بود. اما در جوانی و میانسالی نزدیک است‌. ولی در دوران پیری دوباره دور خواهد شد.

این یعنی قبل از پیر شدن باید مسیرهای طولانی‌تری را طی کنم تا به مقصدهای تازه‌تر و زیباتری برسم. زیرا اگر چنین نکنم و به مسیرهای نزدیک اکتفا کنم، روزی همین مسیرها بر من چیره خواهند شد و طی کردنشان آرزویی غیر ممکن می‌شود.

بعد از چند دقیقه پیاده‌روی به نانوایی که مشتری همیشگی آن هستم می‌رسم. ولی در کمال تعجب با کرکره‌ای تا انتها پایین آمده مواجه می‌شوم! یعنی چه اتفاقی می‌تواند افتاده باشد؟ نکند امروز روز تعطیل نانوا است و من بی‌خبر هستم؟ صبر کنید صبر کنید یک پیرمرد در حال آمدن است...

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در قطع رقعی و با کاغذ بالک (نخودی رنگ) از طرف انتشارات سیب کال منتشر شده است. بهای کتاب نیز 250 هزار تومان است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • روایتی از شهادت مرتضی مطهری، معلمی برای انقلاب اسلامی ایران
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • جواد افهمی با یک رمان در محور مقاومت به نمایشگاه می‌آید
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد